Ma, Mi, Joi

Ma, Mi, Joi

Autor: Roxana Dumitrache TRADUCĂTOR:
EDITURA: WID-buchiseala.ro FORMATE: mobi epub azw3 pdf
NUMĂRUL DE PAGINI: 19
Preţ: 12,98 RON Fără TVA: 10,47 RON
COMPATIBIL CU:

PC/Mac, iPad/iPhone, Android, Nook,
Sony, Trekstor
Compatibilitate dispozitive

Descriere

“Ma, mi, joi” este profilactică terapie pentru femeia de carieră care doreşte să fie mamă. Nu întâmplător, autoarea cărţii, Roxana Dumitrache, o tânără care a izbutit o carieră de succes la Comisia Europeană, dedică paginile de-o elocinţă uimitoare mamei, bunicii şi tuturor femeilor care au ctitorit lumi.

Cartea are doar trei personaje: Simone, o tânără care se teme să fie mamă, Kate, îmbătrânită prematur şi Afijet, intelectuala care nu a cunoscut dragostea. Toate trei, crescute într-un islam lejer, aici e frumuseţea construcţiei cărţii, aparţin aceluiaşi corp, fiind diferite, devin la rândul lor mame. Vorbesc rar între ele, dar poartă printre ele “o iubire de tip cocon”. Sunt musulmane şi trăiesc la Londra.  

“Am mers toate trei la cumpărături şi am găsit o ediţie frumoasă de benzi desenate ”Motherhood for dummies”. Am fost fericite toată ziua. Azi e joi, iar eu aştept trenul spre Sotwell. Merg să îmi iau câteva haine şi să mă întorc la mama, aş vrea să traiesc departe de Jonathan o vreme. Pe copii o să îi văd zilnic, o să îi iau de la grădiniţă şi o să mă întorc cu trenul la Londra. O să le spun că vreau să petrec timp cu mama, în Notting Hill. Încă  nu ştiu ce o să fac, îmi voi căuta un job într-o librărie, pentru început. Ştiu doar un lucru: dupa ma, mi, joi, fiecare calendar arată vineri. De fapt, eu cred ca arată viaţa,” notează autoarea, ca un elogiu adus gânguritului şi mamei deopotrivă.

Recenzii

Scrie o recenzieNotă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nu Îmi place            Îmi place

Etichete: