Despre Ebook-uri

Avantaje
Ebook-ul este copia electronică a unei cărți. Principalul avantaj al noilor tehnologii este că cititorul avid de cunoaştere poate obţine în timp real volumul dorit, la un preţ mul mai mic decât cel în formatul tipărit. Odată ce a plătit, nu există niciun timp de aşteptare. Se descarcă în timp real. Mai mult, nu este un bagaj în plus în timpul călătoriilor. Poate fi stocat în memoria calculatorului, unde încape o bibliotecă întreagă.   

Condiţii
Pentru a citi o carte electronică, trebuie să descărcaţi un program compatibil. Fie un Ibook dacă aveţi Iphone sau Mac, fie Adobe Digital Edition  pentru computer. Ebookurile sunt livrate în diferite formate și fiecare format are propriul software de citit. Formatul selectat va depinde de sistemul de operare (Windows, Mac, etc) și poate fi vizualizat în registrul de compatibilităţi.

Securitate
Toate eBook-urile de pe buchiseala.ro sunt securizate DRM, astfel încât cumpărătorii pot descărca pe toate suporturile pe care le au de pe acelaşi IP, dar multiplicarea lor constituie tentativă de fraudă. Există limite cu privire la modalitățile prin care eBook-urile pot fi distribuite și utilizate. Sistemul nostru de securitate va putea identifica fiecare utilizator. Cumpărătorul va avea un cod unic de utilizare. Pe fiecare carte achiziţionată va apărea numele cumpărătorului. În cazul tentativelor de furt intelectual, cel care săvârşeşte o faptă contrară legii va fi mai întâi notificat, apoi, în cazul perseverării, va fi deferit justiţiei. 
Interdicţii de multiplicare a cărţilor

Nu încerca să transmiţi şi altora cartea achiziţionată. Sistemul de securitate al platformei te poate identifica. Toate cărțile noastre sunt protejate de legea dreptului de autor, care interzice copierea fără permisiune. Precizăm că achiziţia este pentru uz personal, așa că dacă doreşti să împărtăşeşti conţinutul şi cu alții, te rugăm să ne informezi. Putem face un rabat. 

Nu uita că autorii au cheltuit timp şi bani pentru ca tu să te bucuri de munca lor. 

În cazul în care te vei abate de la reguli şi de la lege, ne rezervăm dreptul de a ne adresa justiţiei. 

Cei care vor comite totuşi un abuz vor fi notificaţi în prealabil, ca un pas premergător plângerii penale. 

Dacă te bucuri de munca unui autor, te rugăm să-i răsplăteşti munca şi opera cu onoare.  

Registrul de compatibilităţi
Pentru utilizatorii de iPhone / iPod Touch / iPad: ePub-ul (o carte deschisă) este formatul de alegere. Puteți descărca Stanza, care vă va permite să citiți eBook-uri pe desktop (Mac sau PC), iPhone, iPod touch, iPad sau aici (este gratuit). 

Pentru Nook, Sony Reader, Kobo, și utilizatorii de Android / Aldiko: ePub este formatul de alegere. 

Pentru Kindle, Palm OS, Pocket PC, handheld PC, Windows CE, sau utilizatorii EPOC: dosarul de alegere este Mobi. Puteți citi, de asemenea, PDF-uri pe Kindle, dar noi nu-le recomandăm. 

Pentru Windows PC, Windows Tablet, sau utilizatorii de Mac: Vă recomandăm PDF. Pentru a citi fișiere PDF, puteți descărca Adobe Reader aici